Yeni evli çift balayı için bir otele gitmiş. İlk gece hemen hemen bütün pozisyonları denemişler. Ertesi gece kadın:
- "Hemen hemen bütün pozisyonları denedik. Bu sefer değişik bir şey yapalım" demiş. Kocası biraz düşündükten sonra:
- "Buldum! Sen pencerenin önüne git, ben de kapının önüne gideyim. Sonra da birbirimize doğru koşup ilişkiye girelim" demiş. Karısı bu teklifi kabul etmiş ve yerlerini almışlar. Kocası karısına:
- "Üçe kadar sayacağım, üçte koşmaya başla" demiş ve saymaya başlamış. "Biiirr, ikiiii ve üüüüç!" demiş ve bunlar birbirlerine doğru koşmaya başlamışlar ama kocası hizalayamamış ve otelin 2. katının penceresinden havuza düşmuş. Havuzdan çıkacak ama çırılçıplak olduğu için utanıyor. Bir de bakmış ki havuz kenarındaki barın barmeni hala iş başında çalışıyor. Hemen barmene seslenmiş:
- "Arkadaş ! Oradan bana bir masa örtüsü uzatır mısın?" deyince barmen:
- "Niye?" diye sormuş? Adam barmene:
- "Pencereden düştüm de... Üzerimde hiç bir şey yok, çırılçıplak olduğum için havuzdan çıkamıyorum" deyince barmen adama:
- "Çekinmenize gerek yok, çıkabilirsiniz. Sizi hiç kimse fark etmez deyince adama şaşırır ve barmene:
- "Nasıl yani?" diye sorar. Barmen cevap verir:
- "Oteldeki herkes 2. katta, amına kapı kolu giren kadını kurtarmakla uğraşıyor."