bilgi
MERHABA
EĞER ÜYE DEĞİLSENİZ
LÜTFEN ÜYE OLDUKTAN SONRA
SİTEYE GİRİNİZ ŞİMDİDEN
TEŞEKKÜR EDERİZ
bilgi
MERHABA
EĞER ÜYE DEĞİLSENİZ
LÜTFEN ÜYE OLDUKTAN SONRA
SİTEYE GİRİNİZ ŞİMDİDEN
TEŞEKKÜR EDERİZ
bilgi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

bilgi

bilgi üzerine kurulu sit

AnasayfaportalAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

KARIN ALTINDA

YazarMesaj
Admin
Admin

Rep Gücü : 737

KARIN ALTINDA Empty
MesajKonu: KARIN ALTINDA   KARIN ALTINDA Icon_minitimeC.tesi Haz. 27, 2009 6:27 pm

Kadının biri kocasından ayrı Karaiblere tatile gitmiş. Tatilin 2. günü korkunç derecede iri yapılı bir zenci güzeli ile tanışmış. Akşam yemekten sonra kadın zenciyi odasına davet etmiş. O gece kadınla zenci korkunç derecede ihtiraslı ve ateşli bir sevişme yaşamışlar ve yorulmak bilmeyen zenci kadını defalarca doyuma ulaştırmış ve sevişmeleri sabaha kadar aralıksız sürmüş. Kadın zenciye adını sormuş. Zenci de adını söylerse kendisi ile kadının alay edeceğini ve bu nedenle söylemeyeceğini belirtmiş. Ertesi gün yine buluşmuşlar ve yine çok ateşli bir sevişme sonrasında kadın yine:

- "Adın ne?" diye zenciye sorunca zenci de:

- "Alay edersin diye söyleyemem." deyip adını söylememiş.

Böylece kadının tatildeki son günü gelmiş. Yine çok ateşli bir gece ve kadın "bak yarın artık gidiyorum şu adını artık söyle" demiş. Zenci de "söyleyeceğim ama sakın alay etme" demiş ve "benim adım Kar demiş." Kadın kahkahayı basmış. Zenci sinirlenmiş ve:

- "Ben sana alay edeceğini söyledim" deyince kadın zencinin aşırı uzun ve kalın sikini eline alıp okşamaya başlayarak şöyle der:

- "Seninle alay etmiyorum kocam aklıma geldi. Döndüğümde ne yaptığımı soracak. Ben de senin tatil boyunca her gece sabahlara kadar inmek bilmeyen, içimden çıkarmadığın bana muhteşem seks ziyafeti çeken 30 santimlik sikinin büyüklüğünü gözümün önüne getirip ona, "Karaiblerde her gece sabaha kadar 30 cm.' lik karın altındaydım" deyince asla inanmayacak."
http://alew.yetkinforum.com

KARIN ALTINDA
1 sayfadaki 1 sayfası