bilgi
MERHABA
EĞER ÜYE DEĞİLSENİZ
LÜTFEN ÜYE OLDUKTAN SONRA
SİTEYE GİRİNİZ ŞİMDİDEN
TEŞEKKÜR EDERİZ
bilgi
MERHABA
EĞER ÜYE DEĞİLSENİZ
LÜTFEN ÜYE OLDUKTAN SONRA
SİTEYE GİRİNİZ ŞİMDİDEN
TEŞEKKÜR EDERİZ
bilgi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

bilgi

bilgi üzerine kurulu sit
 
AnasayfaportalAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Ağlayan kek

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Admin



Mesaj Sayısı : 228
Rep Gücü : 737
Kayıt tarihi : 26/06/09
Yaş : 34
Nerden : lüleburagaz

Ağlayan kek Empty
MesajKonu: Ağlayan kek   Ağlayan kek Icon_minitimePerş. Tem. 09, 2009 5:16 pm

Tarife ait bilgiler
Yemek : Ağlayan kek
Tür : Kekler - Pastalar
Mutfak : Türk mutfağı

MALZEMELER
4 yumurta
3 fincan şeker
3 fincan un
1,5 çorba kaşığı kakao
2 çorba kaşığı süt
1 paket kabartma tozu
kreması :
1 su bardağı süt
1 paket krem şanti
sosu:
1 su bardağı süt
1 çorba kaşığı un
1 su bardağı su
1 çorba kaşığı kakao

HAZIRLANIŞI
Keki için önce yumurta ve şekeri çırpın. Sonra 2 çorba kaşığı sütü ve kakaoyu ilave edin. Biraz çırptıktan sonra ununu koyup tekrar çırpın. En son kabartma tozunu koyup güzelce çırptıktan sonra yağlanmış tepsiye bosaltıp 175 derece ısıtılmıs fırına koyun.30 dakika sonra alın ve sıcak kekin üstüne 2 su bardağı sütü her yerine gezdirerek boşaltın. Sonra soğumaya bırakın. Kek soğuduktan sonra önceden hazırlanmış krem şantiyi üzerine sürün.
Sosu için hepsini koyup karıştıra karıştıra pişirin. Kaynadıktan sonra ocaktan alıp soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra kekin üstüne boşaltın. Buzdolabında biraz beklettikten sonra servise yapabilirsiniz.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://alew.yetkinforum.com
 
Ağlayan kek
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
bilgi :: YEMEK TARİFLERİ :: Kekler - Pastalar-
Buraya geçin: